taras112 | Дата: Четвер, 23:41:41 | Повідомленння # 1 |
Мазило)
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
| особисто я стріляю з KoraBrno 5-7 місяців враження тільки позитивні от і вирішив почути вашу думку?!
|
|
| |
х3m_Вob | Дата: П`ятниця, 20:08:03 | Повідомленння # 2 |
Пневманутий
Група: Адміністратори
| Фото в студію і персональні детальніші враження, в особистому арсеналі Сафарі, вже трошки настріляв задоволенеий також)))))
|
|
| |
4r2ner | Дата: П`ятниця, 20:53:41 | Повідомленння # 3 |
FTer
Група: Каста Високоточників
Репутація: 4
| В флоберах на бачу майбутнього, був в мене МЕ38, я його продав зразумівши що: 1. Ціна вистрілу з нього доходила до 2,5-3грн 2. точність стрільби, ну якщо не більше ніж на 3м стріляти, то в бутиль з під пива попасти можна. 3. потужності практично ніякої, я "дооснащував" патрони сіркою, потужність росла, але а) потужність була взагалі нестабільною б) точність ще менша в) часто від того "дооснащення" роздувало гільзи і клинило барабан 4. по чому стріляти з такого апарата? 5. для самооборони він взагалі не годиться бо: а) потужності ніякої і завдавши ним якоїсь травми противнику можна "відгребсти" від колег противника неспиляною мушкою по...., або в...., короче як карта ляже б) для самооборони є ПГШ 6. для цілевої стрільби є Кросман1377(ПСП) Ну!! то є моя думка!!
BAM-и, QB-іки РСР, Crosman-и 1377 РСР, Балони, Schmeisser ПГШ790А, гарпун-и РПО-4
|
|
| |
taras112 | Дата: П`ятниця, 23:19:35 | Повідомленння # 4 |
Мазило)
Група: Користувачі
| плюс цього флоберта В НЬОМУ ЗАВУЖЕНІ КАМЕРИ ТОБТО ЦЕ ЄДИНИЙ РЕВОЛЬВЕР ПІД ПАТРОН ФЛОБЕРТА ЗРОБЛЕНИЙ ПРАВИЛЬНО!!!!
|
|
| |