[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Forum » Відпочинок » Відпочинок зі зброєю » Пейнтбол... (...классна шняга:))
Пейнтбол...
KurtДата: Неділя, 15:58:17 | Повідомленння # 1
Ведронавиліт
Група: Друзі
Повідомлень: 78
Репутація: 2
Статус: Offline
вчора вперше у житті спробував шо воно таке. вражень не передати! це просто фантастика! контра, сталкер і всяка комп"ютерна лабуда відпочивають, звичано:)
було нас п"ятеро хлопців. викласти довелося 120 грн з учасника, але воно того варте. пагано тільки одне - маска-шолом обмежує рухливість голови.
отже, прибувши на місце почали переодягатися. я помітив броню, але хазяїн, він же був за суддю сказав, що буде дуже жарко, та і "хіба хлопці синців бояться?!" все ж таки двоє з нашої п"ятірки набралися хоробрості і зізналися, що синців бояться тому вдягли ці бронежилети - потім казали, що пошкодували - парило страшно, потом обливалися.
вийшли на полігон(думаю, всі знають, шо таке пейнтбольний полігон) - розбилися на 2 команди. почали грати. ноги наче не слухалися - таки хвалювався, бо вперше у житті таке!:) доречі, щодо маркеру(пістолет): має прицільні пристрої, але вони нікудишні. вицілюватися доводиться вже по випущеним кулям. хвилювання хвилюванням, але перший фраг я здобув у першому ж бою! причому це був хедшот у око товаришу. сталося так, що він рвонув на нас, а я крадькома обійшов його з флангу, затиснувши в укуритті. це було классно. зараз згадую, начу в уповільненій зйомці - смачний фарбний слід прямо на окулярі шолома!)))
не буду брехати - і я "гинув" на рівні з усіма. кулі кусаються боляче, особливо коли балон з СО2 свіжезаправлений. на пузі 2 синці і ще декілька на руках. у голову, на щастя, не влучили ні разу. доволі неприємно, коли тебе вже поцілили і ти йдеш із задраною рукою до "демілітарізованої" зони схопити ще кілька куль - бувало і таке.
не передати почуття, коли біжиш а над головою і біля ніг і взагалі навкруг тебе літають ці кулі - війна справжня!:) а коли стоїш в укритті з дошок і по цих дошках з іншого боку методично луплять з 3-х стволів стає навіть страшнувато..
а скільки сценаріїв! стінка на стінку, взяття фортеці, оборона, пошуки.. ще розповідали про "термінатора" - це коли людині на груди вішають бронік, шолом на голову, ще якось те що нижче пупа прикривають, на груди кріплять мішень і метрів з 30-и намагаються попасти у мішень. ну ми такого не хотіли робити, бо гра вже на витримку термінатора, адже треба стояти на місці..
коротше кажучи, задоволення море! раджу і вам зібратися компанією(чим більше тим краще і дешевше) і теж пострілятися. це щось...


Hatsan mod.80+Walther 4x32
MP-654K
 
kill_kennyДата: Четвер, 16:35:20 | Повідомленння # 2
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 400
Репутація: 4
Статус: Offline
В пейнтбол не раз запрошували - щось завжди не виходило...
Але як на мене, то з пейнтболом можна порівняти хіба, що з хардболом та страйк болом... а стрілянина з пневмата - це плінкінг, полювання, спортивна стрільба, змагання...в основному це особисте, тобто не командне захоплення...на відміну від попередніх... тому воно мені більше подобається..але позмагатися, походити гуртом на стрілялки - це круто(шашлички...природа 1tooth )


Зроби крок вперед - життя зробить два назустріч !!!

була - Sharp Innova (Карабін в дереві)+UFO 3-7x20,
Zoraki mod 914-s,
С11, С31, 2100
залишилися спогади

 
LortДата: Понеділок, 01:59:03 | Повідомленння # 3
Вбивця бляшанок
Група: Друзі
Повідомлень: 37
Репутація: 1
Статус: Offline
ніколи не пробував(((

1377(3 шт) МК АП + leapers 3-9X32AO; Кросман C11; MP-654К (2 шт); Hatsan 85,90; Diana 31; Lider 44; Иж 60 ППП АП, ИЖ 60ПСП+Таска 4-16х40; Славия 634+Вальтер 6х42; Kimar Derringer; ЗОСя...
 
dp120886lvpДата: Четвер, 19:26:51 | Повідомленння # 4
Мазило)
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
название
 
Forum » Відпочинок » Відпочинок зі зброєю » Пейнтбол... (...классна шняга:))
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Основне
Форма входу
Статистика сайту
Друзі
Статистика
Контент