[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
зустріч аірганерів 1
zayaДата: Вівторок, 17:03:28 | Повідомленння # 41
Ведронавиліт
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Сьогодні був у мене в гостях Олександр з Франківська, дехто з ним вже знайомий. При мені дзвонив заказав рабіт магнум. Такщо всі бажаючі придбати (максимальна ціна = 110грн сам незнає скільки обійдеться пересилка) собі дані пульки беріть з собою гроші Олександр буде на пострілухах. Якщо комусь потрібен люман кажіть я прихвачу з собою.

Додано (06.04.2010, 17:03)
---------------------------------------------
Хлопці єдинодумці в звязку з тим що нам "приїзджим" потрібно добратись до наших домівок чи неможна було б змістити час зустрічі трохи назад smile На 11 ранку, в обід пошукали кар,попили пива і на вокзал.Взагалі якщо не важко дізнайтесь на автовокзалі коли остання маршрутка на Коломию. На машині не поїду хочеться з Вами пивка попити. Наперед дякую за розуміння. Доречі які мшені роздруковувати, брати з собою. Можу взяти кульки (дружина займається оформленням) з насосом - треба.

hatsan 44-10+tasco4-16*50AOER

SchumacherДата: Вівторок, 17:09:32 | Повідомленння # 42
FTer
Група: Каста Високоточників
Репутація: 3
я можу і на 11.. хай всі відпишуться.....

МР-654К, Hatsan mod.125 + Gamo 3-12x40 & Gamo 4x32
BSA R-10 + Tasco 6-24x50
РПП-2

zayaДата: Вівторок, 17:17:42 | Повідомленння # 43
Ведронавиліт
Доречі Шумахер про тебе сьогодні чув досить гарні відгуки в плані того що ти розумієшся на ПСП (до шурупа розібрав а потім зібрав - це капець). Давайте ми підтянемся на ранок і нас хтось зустріне з місцевих і ми поїдемо на місце розкладемось поговоримо а там і решта підійде-а. Шумахер в тебе якщо з часом нормально може будеш бажаючим взяти на себе організаторську роботу (зустріч приїзджих). І давайте зразу обговоримл яка погода має бути щоб нас не зібрати - тобто що має падати на дворі щоб ми передумали.
З повагою Назар. м.Коломия

4r2nerДата: Вівторок, 19:19:13 | Повідомленння # 44
FTer
Група: Каста Високоточників
Репутація: 4
Quote (zaya)
І давайте зразу обговоримл яка погода має бути щоб нас не зібрати - тобто що має падати на дворі щоб ми передумали.

якшо так ставити питання, то ми ніколи не зберемось, хай здоровий смисл нам підкаже, звичайно якшо буде падати дощ, то смислу немає, головне бути на чеку, і бути готовим, а приїхати, навіть з коломиї, або в коломию, при готовності №1 забере максимум 1 година!!! все діло в моральному аспекті бути готовим!! я так думаю!

BAM-и, QB-іки РСР, Crosman-и 1377 РСР, Балони, Schmeisser ПГШ790А, гарпун-и РПО-4

Повідомлення відредагував 4r2ner - Вівторок, 06.04.2010, 19:20:12

zayaДата: Вівторок, 19:24:09 | Повідомленння # 45
Ведронавиліт
+5 правильно

Пошук:

Основне
Форма входу
Статистика сайту