[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: volk  
Forum » Hardball » Правила та моделі гри » Вступ про Хардбол (...)
Вступ про Хардбол
kill_kennyДата: Субота, 17:17:20 | Повідомленння # 1
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 400
Репутація: 4
Статус: Offline
HARDBALL

Хардбол - (англ. "hard"-жорсткий, "ball"-куля). Деякі знавці стверджують, що Хардбол виник в Україні раніше страйкболу, і підстави так вважати існують. На пневматичному зброю калібру «4,5» хлопчаки стрілялися ще тоді, коли японська фірма Мару і не замислювалася випускати ігрові макети бойової зброї. Деякі вважають, що Хардбол вперше придумали радянські спецназівці для відпрацювання бойових ситуацій максимально наближених до реальності. Є думка, що Хардбол вигадали люди, у яких не вистачало грошей на дороге страйкбольної зброї. Значна частина людей переконані, що Хардбол - породження «гарячих голів», яким не вистачає адреналіну в іграх страйкболістів.

Не будемо шукати остаточну істину, це важко, а ймовірно і неможливо, як прийнято говорити в таких випадках: «Витоки Українського Хардболу губляться в похмурій глибині тисячоліть, коли наші далекі предки грали у війнушку, вражаючи один одного з дягелевих трубок бузиною та горобиною, змагаючись взаємно про перемогу ».

У Хардболі, як і у всякого справи є свої сильні і слабкі сторони.

1. Мінуси: При недотриманні техніки безпеки, б'ючись без необхідного спорядження можна отримати травму або легке поранення пневматичної кулею.
2. Багато видів пневматичної зброї (газобалонна пневматика) не працюють при низьких температурах.
3. Зброя та спорядження стоять певну кількість грошей.

1. Плюси: Пневматична зброя калібру «4,5» є і відносно не дорога.
2. Для придбання пневматичної зброї не потрібно спеціальних документів.
3. Пневматична зброя формату «4,5» може стріляти далеко і точно.
4. Пневматична зброя «жорстка пневматика», близька за масою і габаритами до реального зброї. Ряд зразків пневматичної зброї повністю копіюють реальне зброю, що використовується вітчизняними збройними силами.
5. Попадання з пневматичної зброї в гравця заподіює незначний біль, тим не менше, біль достатня, щоб побоюватися пострілу противника і не влаштовувати «психічних атак» у стилі фентезі. Ця особливість Хардбол наближає гру до реальності бойового вогневого зіткнення, робить гру азартною, дисциплінує гравців.
6. Політ хард-кулі не видно, від неї не можна ухилитися, вона потрапляє туди, куди ти целішься.
7. Дистанції можливої прицільної стрільби з пневматичної зброї «4,5» в цілому більше ніж в страйкболі, що так само наближає нас до реальності справжнього бою.
8. У Хардбол можна грати майже скрізь. Не потрібні спеціальні майданчики і полігони. Досить вибрати місце, в якому не буде випадкових людей і вперед!

Оволодіваючи Хардбол, Ви зміцните своє здоров'я, тому що станете більше часу проводити на повітрі, примусите себе швидко бігати і спритно повзати, будете проводити час у компанії справжніх чоловіків, займаючись справжнім чоловічим справою. Отримайте навички виживання в природному середовищі і закладіть основи військової справи. Регулярні заняття, крім адреналіну й азарту, подарують Вам досвід необхідний людині опинився в зоні бойових дій.
З огляду на не поліпшується криміногенну обстановку в нашій країні і наростаючу необхідність бути готовими до захисту нашої Батьківщини, можна бути впевненими, що Хардбол зробить Вас більш живучими в нашому мінливому світі.

Ласкаво просимо до Хардбол!

Сперто з нету

Приліплювання: 0715275.jpg (267.4 Kb) · 1736513.jpg (50.9 Kb) · 1537733.jpg (61.4 Kb)
 
Forum » Hardball » Правила та моделі гри » Вступ про Хардбол (...)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Основне
Форма входу
Статистика сайту
Друзі
Статистика
Контент