robingad, мене цікавить бенджік - пора переходити на РСР, мож шось розказати?? мене цікавить вага на сайтах пише 5.27 кг вроді, не легенька штука, а як насправді, хотів би срульнути з такої, ато вагаюсь міш хацаном АТ-44х, ВАМ-50, і бендіком!!!!! BAM-и, QB-іки РСР, Crosman-и 1377 РСР, Балони, Schmeisser ПГШ790А, гарпун-и РПО-4
Всім привіт! Вага бенджа- 2кіло двісті грам ! Просто на коробці написана вага коробки - насос + ГВИНТІВКА І ВКАЗАНА ВОНА В фунтах чи футах ! Якщо хочеш потужності і маеш правильні руки + хороший токар - бери бамку ! з неї можеш зробити шайтан-трубу ! За хатсана АТ-44 дуже багато негативних відгуків ! а бендж - середня конячка - щоб непаритись з апами а час від часу постріляти ворон ( як то кажуть з неї багато не витянеш як наприклад з бамки ) з цих апаратів найбільше запасу повітря мае бам ! але багато буде залежати на яку швидкість його настроїш ! в мене наприклад 25-30 пострілів з одинаковою швидкістю - мені хватае ! все залежить від того для яких цілей вибираеш ствол ! нас було трое : я ,Іван і фіра німців , Іван кинув гранату ,,, нас лишилось двое,,,,
Ну походу, до всьго треба прикладати руки!, в хатсані АТ-44 мене приваблює багатозарядність... ствол потрібен більше для полюваня, а по банкам постріляти в мене є з чого!! Впринципі я більше схильний до ВАМ-50
Додано (17.04.2009, 18:20) --------------------------------------------- Один раз я пробував пружину від хатсана 125 на свій 55-й поставити.... це був пііііііец!!!!! короче в результаті була зламана направляюча пружини в заглушці, і побиті руки (добре шо не голова))) Прийшлось точити направляючу і приваювати її до заглушки, а також ставити таки -рідну- пружину!!!
4r2ner ! Як на мене -то ліпше ВАМ ! А багатозарядність за такі гроші як варт???уе хатсан ,,, ???????? Я б задумався! Тим більше : кайфу більше від одного точного , виваженого вистрілу , чим від серії промахів ! ОТ я сьогодні вивозив на звалище сміття , взяв Б ,1 постріл метрів 35-40 воронтас кракнув і так легенько на бочок - заснув , 2 був метрів з 10 - піря посипалось а він давай на вертикальний взлет але при наборі 20 метрів над рівнем моря - скінчилась бензина - круте піке - посадка без парашута ! ТАК що для полювання ВАМка набагато краща! В неї необмежені можливості : як кажуть повне поле фантазії , тільки вибирати потрібно з людиною яка володіе цим апаратом і мае толк в псп ! тому що часами бувають просажені стволи , але вибрати можна!
Додано (17.04.2009, 20:15) --------------------------------------------- Ще раз привіт ! В Тернополі 3 травня плануються стрільби ! Так от там буде і ВАМ апнутий і я притягну бен діскав , будуть ще інші стволи ! Я кщо е можливість приїхати - булоб гуд ! Краще раз потримати , вистрілити чим забивати мозги різною інфою !
нас було трое : я ,Іван і фіра німців , Іван кинув гранату ,,, нас лишилось двое,,,,
тільки вибирати потрібно з людиною яка володіе цим апаратом і мае толк в псп ! тому що часами бувають просажені стволи
Вот і я про шо??? давай завдаток=Допустим закажу в круці чи шмайсері, =забирай!!! а ствол кака!!!! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, хто може помогти????? і вобрати реальний ствол????, апнути я можу сам....
Додано (02.05.2009, 00:21) --------------------------------------------- Мене цікавить яка віддача в Х-125, напевно здорово колбасить!!!!