вот ше настреляв в селі!!! їх там повно!!!!!! дистанція 20 м, стара тополя, куля КП 10.5 - вхідний раневий канал в районі грудки - вихідний = праве крило, без варіантів голуб впав прямо під гілку на якій сидів..
1-й дистанція 15м, електричний стовб куля КП 10.5 - вхідний раневий канал в районі грудки - вихідний = десь на спині між крилами, голуб впав майже там де сидів..
2-й дистанція 28-30 м електропровід куля H&N Baracuda Hunter - вхідний раневий канал під крилом - вихідний = на спині за протилежним крилом, голуб взлетів пролетів 30 м і приземлався на землю..
дистанція 28-30 м електропровід куля EUN JIN 1.13 грама - вхідний раневий канал в районі грудки - вихідний = десь на спині між крилами, голуб впав майже там де сидів..
було ше 3 вистріли,
1-й дистанція 35м, електричний стовб куля КП 10.5 голуб пролетів 45-50 м і хотів сісти на дерево, але опав як осінній лист, впав в потік і його знесла вода = шкода!!!
2- й дистанція 35м, електричний стовб куля КП 10.5 голуб пролетів 45-50 м і скрився в хащах, невідомо чи він лишився живий , але по шльопку кулі об тушку я зробив висновок шо він не жилець уже, але знайти його без пса було просто нереально
3 -й дистанція 20 м, стара тополя, куля КП 10.5 - попаданя в хвіст, купа піря, і голуб відмазався переляком, і втік!!
тушки були пощипані , випотрошені, замариновані і пожарені в мангалі, мясо трохи жосткувате, але не таке як в качки, нічим не ваняє, просто тре розуміти шо то є діччч!!
Отже можу зробити висновок, шо дикі голуби відносно крепкі на рану, оскільки навіть після смертельного попадання вони злітають і можуть пролетіти немалу відстань, бити треба тільки в убойні місця, голову, серце, і думаю в крило, оскільки після попаданя в крило летіти він вже не буде, окремо тре подумати над боєприпасами, оскільки всі кулі показали сквозняки, тобто енергія кулі не передалась цілі і куля ше з залишком енергії летить, а було б добре якби передалась!!!!!