[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Кулі "Люман"
kill_kennyДата: Вівторок, 10:27:30 | Повідомленння # 6
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 4
Статус: Offline
Вчора купив Гамо про Хантер...ну покищо враження не дуже...взагалі припаскудні...якщо поглянути на зовнішній виглядююто виконані на гіршому рівні, ніж ті самі Люман...тай такі м"які, що ппц...пробував дома з одного качка повністю вминаються з одного метру, на відміну Люман з 3 качків з мого мульта тіки голова троха деформується....чи може те, що вони такі мякі - це якраз для полювання.. surprised surprised roll

Зроби крок вперед - життя зробить два назустріч !!!

була - Sharp Innova (Карабін в дереві)+UFO 3-7x20,
Zoraki mod 914-s,
С11, С31, 2100
залишилися спогади

kill_kennyДата: Субота, 11:00:59 | Повідомленння # 7
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 4
Вчора помітив одну цікаву штуку - купив пачку кульок Люман 0,68, 400 штук, почав розглядати, дома порівняв з тими що в мене були(Люмани 0,68 але 200шт/пачка) - це просто ппц як у них відрізняється якість... ті шо 200 було - точнго зроблені(як то видно на око), і зад гладенький...
А в тих шо 400 - ззаду купа сміття, тай не так щоб трохи, а просто по радіусу навколо і так майже на кожній...добре хочаб, що вони не по 100 грн,о 20... тай буду тепер брати тіки по 200, тут при виготовленні спрацьовує наш менталітет як я зрозумів - "більше не означає краще" :Sad

Зроби крок вперед - життя зробить два назустріч !!!

була - Sharp Innova (Карабін в дереві)+UFO 3-7x20,
Zoraki mod 914-s,
С11, С31, 2100
залишилися спогади

SchumacherДата: Вівторок, 18:01:00 | Повідомленння # 8
FTer
Група: Каста Високоточників
Репутація: 3
От тут ти мабуть помиляешся.... бо кулі робляться не окремо і зразу в пачки, а загалом всі проходять через 1 конвеер.... і якість їх однакова... може просто цего разу неповезло з ними..... що в пачку по 200 штук попало набагато менше деформованих.....
Робіть висновки.....

МР-654К, Hatsan mod.125 + Gamo 3-12x40 & Gamo 4x32
BSA R-10 + Tasco 6-24x50
РПП-2

SchumacherДата: Середа, 10:28:57 | Повідомленння # 9
FTer
В мене ситуація похожа до наоборот... в мене пулі Скарабей ДС навіть нехочуть заходити в ствол... упка більша дето до 1мм... при тому на коробці вказано 4.5 а на 4.5 вони ніяк нетянуть або просто попалися кулі з бракованої партії..... таксамо пробував пхати пулі Сферичні.. так там історія капець 1 з 7-8 тіки стае норм в стволі всі інші просто випадають..

на даний момент користуюся люманом 0.68 Pointed Pellets.. покищо задоволений але ще хочу попробувати ще такі 3 види: GAMO TS-10, Тайга-Шмель 0,62гр. і Пули Pointed с медным наконечником (в нас в магазинах десь таке чудо є ?)

хочу дуже найти Пули "Торнадо-Блик" непідкажете де в нашій окрузі або поблиості такі е ? чи прийдеться тіки через інет замовляти ?
ще одне мож підкажеш де в нас в місті е "Гарний" вибір пуль бо в круці майже тіки люман і ще якісь 1-2 види.... в шмайсері чуток побільше але тож особо неблистить....інтересно біля вічного вогня в " мисливській крамниці" якись вибір чи також 1-2 вида....

BSA R-10 + Tasco 6-24x50
РПП-2

Повідомлення відредагував Schumacher - Середа, 07.01.2009, 12:29:36

SchumacherДата: Середа, 20:46:03 | Повідомленння # 10
FTer
та от і я мабуть по магазинам прогуляюся..... просто зараз іще впридачку свята... що магазини закриті.....а от на рахунок "ребета є від інт.магазину *Штурм* якись склеп може туди загляну на днях" про цей взагалі навіть і послухах нечув... відпишеш шо там і як якщо таке існує.....

BSA R-10 + Tasco 6-24x50
РПП-2

• Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:

Основне
Форма входу