Деталі для АПу
|
|
kill_kenny | Дата: Вівторок, 10:55:08 | Повідомленння # 1 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 4
Статус: Offline
| Вирішив створити дану тему, бо дуже хочу саундмодер поставити собі...щоб взагалі не чутно було, бо коли накачаєш, то звук нічо так... Якщо хтось має схеми креслень буду дуже вдячний.. А якщо скаже хто в Франику цим займається(мега крутий токар), то з мене поляна !!!!
Зроби крок вперед - життя зробить два назустріч !!! була - Sharp Innova (Карабін в дереві)+UFO 3-7x20, Zoraki mod 914-s, С11, С31, 2100 залишилися спогади
|
|
| |
Kurt | Дата: Четвер, 21:42:21 | Повідомленння # 2 |
Ведронавиліт
Група: Друзі
Репутація: 2
| схема саундмодерів для кожної гвинтівки однакова: канал/перепонка. на ганзах тих схем має бути придостатньо. єдине, на що треба зауважити це зовнішній діаметер ствола(штангелем) десь там був вичитав ідею про саундмодер з труби і обрізаних балонів СО2. треба буде ще раз пошукать, але зараз потреби у саундмодері особисто у мене немає тож і не задумуюся над цим
Hatsan mod.80+Walther 4x32 MP-654K
|
|
| |
kill_kenny | Дата: Четвер, 23:31:27 | Повідомленння # 3 |
Admin
| Просто, якщо десь нариєш схемки закинь пліз, ато я злив три креслення, але по зовнішнім і внутрішнім діаметрам вони щось не підходчть...О_о чому не знаю...
Зроби крок вперед - життя зробить два назустріч !!! була - Sharp Innova (Карабін в дереві)+UFO 3-7x20, Zoraki mod 914-s, С11, С31, 2100 залишилися спогади
|
|
| |
Cels | Дата: Вівторок, 23:53:44 | Повідомленння # 4 |
Мазило)
Група: Користувачі
Репутація: 0
| Шановне товариство, де і як можна замовити манжету від Олега2100? А то ніяк не можу знайти сам. Дякую!
First steps. Crosman Quest 1000.
|
|
| |
kill_kenny | Дата: Четвер, 17:19:47 | Повідомленння # 5 |
Admin
| Я тобі точно не підскажу...можливо хтось інший знає...бо вважаю, що рушниця в ходить в 3 справи, які має зробити кожен чоловік... сам
|
|
| |