[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 4 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Forum » GUNHOUSE » Допомога в виборі ! » BAM XS-B4 (відгуки та поради)
BAM XS-B4
kill_kennyДата: Середа, 00:43:25 | Повідомленння # 16
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 400
Репутація: 4
Статус: Offline
Quote (baron)
.....легка мультикомпресійна гвинтівка (тобто постріл відбувається за рахунок повітря, попередньо накачаного важелем, який знаходиться під стволом). Кількість качків - від 3 (~ 130 м / с) до 10 (230 м / с).
Цих 10 качків розроховано на один постріл чи на декілька???

Десять качків - розраховано на 1 постріл, так само і в rosman Recruit та Crosman Powermaster 664SB, просто в них обєм повітря різний накачується - тому швидкості різні, Але позитив у них в тому, що

Quote
Мультикомпресійна пневматика На відміну від компресійної, що вимагає одноразового руху важелем взводу для нагнітання повітря в компресійну камеру, мультикомпресійна зброя, як правило вимагає від двох до десяти рухів важелем насоса, щоб забезпечити внутрішній тиск, необхідний для пострілу з пристойною швидкістю. Чим більше повітря буде нагнітаючи насосом у компресійну камеру, тим більше потужність пострілу, таким чином дулова енергія мультікомпрессіонного зброї може варіюватися.

Особливості: Відсутність віддачі. Змінна потужності.
Якщо Ви використовуєте зброю для полювання, то негативна сторона мультикомпресійної — час і зусилля, необхідне щоб, у разі промаху, зробити повторний постріл і врятувати свою мисливську репутацію перед тим як ваша здобич втече. Необхідно фізичне зусилля для накачування: кожен наступний рух важелем насоса вимагає більшого зусилля. Точність муультикомпресійної зброї — на «четвірочку з плюсом». Одна зі складових точності — це повторюваність пострілів. Оскільки, крім людського фактору, у процедурі накачування є занадто багато змінних, проблематично отримати гарну повторюваність пострілів, щоб забезпечити бездоганну точність.

Позитив - нема віддачі, а та як ти хоч дичину, якусь спіймати, то в такому бютжеті вона саме то.
А нарахунок пружинно-поршневих:

Quote
Пружинно-поршнева зброя. Те, що в абсолютній більшості асоціюється з терміном «пружинно-поршнева», є переломною гвинтівкою. І це, по всій видимості, найбільш відомий тип пневматики, і найпростіший, в сенсі стрільби та обслуговування. Принцип дії її дуже простий. При переламуванні гвинтівки, поршень переміщається всередині циліндра, стискаючи головну пружину, і дійшовши до крайнього заднього положення замикається спусковим механізмом. При такій конструкції, кулька вставляється безпосередньо в казерну частину ствола, потім ствол повертається у вихідне положення. Тепер зброя готова до пострілу. Знімайте з запобіжника (якщо він є) і тягніть спусковий гачок. Спусковий механізм звільняє поршень, який переміщається вперед, завдякі силі пружини, що розстискається позаду нього. Під дією поршня, порція повітря просувається вперед, до тилової частина кульки, що знаходиться у стволі. Кінцевим результатом усього цього є швидке переміщення кульки зі ствола до мети. Пружинно-поршнева зброя може мати різну конструкцію. Взвод може здійснюватися переламуванням, де важелем служить ствол, нижнім важелем (underlever), боковим важелем (sidelever), або верхнім важелем (overlever). Всередині вони всі, в основному, мають принципово однакову конструкцію. Відмінності стосуються характиристики пружини, діаметра і об'єму циліндра.

Пружинно-поршневі зброю зазвичай має подвійну віддачу, хоча деякі моделі сконструйовані так, щоб запобігти цьому шкідливому явищу.

У двох словах (і дуже спрощено) про те, що таке віддача в пружинної гвинтівці, і чому вона подвійна.
Під час пострілу, при русі поршня вперед, виникає рівна, протилежнонаправлена сила, яка примушує зброю рухатися назад, але поршень, який рухається з величезною енергією пружини, що розтискається, продовжує рух вперед і вдаряючись в дно циліндра, направяє всю свою інерцію вперед. Гвинтівка не закінчивши рух назад, отримує «стусан», що змушує її рушити в протилежному напрямку, тобто вперед. Все це, зрозуміло, відбувається дуже швидко і сприймається як здригання. Це і отримало назву подвійна віддача. І якщо перша фаза цілком відповідає процесу, що відбувається у вогнепальній зброї, то друга — рух вперед, є відмінною особливістю пружинно-поршневої зброї. І ця особливість являє собою проблему, про яку варто говорити окремо. Подвійна віддача має місце в будь-якому пружинно-поршневій зброї, але реальні проблеми чекають власників потужної пневматики (починаючи з 12-15 Дж дуловою енергії).

У безвіддачній пружинній зброї, в залежності від конструкції, має місце один з наступних варіантів:
1. Коли головний поршень рухається вперед, другий поршень рухається назад з рівною силою. Віддача, вироблена цим другим поршнем, компенсує відповідну віддачу головного поршня.
2. Бойова частина (ствольна коробка зі стволом і всіма механізмами) встановлена на «салазку», і має можливість у момент пострілу поздовжньо переміщатися щодо ложі (Наприклад, у Daina 54 AirKing).

Особливості:
Двостороння віддача з-за різкої зупинки поршня, що швидко рухається (з деякими виключеннями: див. вище). Висока надійність. Довговічність — пружинно-поршневі зброю зберігає працездатність довгий час (роки використання — тисячі кульок). Хоча пружини і манжети поршня зношуються, заміна їх не є фінансовою або технічною проблемою.

Тобто для банок - саме те, але в такому бютжеті - дичина - це лотерея...

Тому я за мультикомпресійку)
На форумі про мою колишню трохи пише)

Quote (baron)
яка ваша думка на рахунок Crosman Recruit та Crosman Powermaster 664SB???????

Принцип дії як і у 2100, але менша потудність і в порівнянні, трохи більш іграшкова в руках...

А і останнє - на мультикомпресійну - будь яку оптику поставити можна в майбутньому, а на переломку тре підбирати, бо дешева від віддачі розсипиться на ній)


Зроби крок вперед - життя зробить два назустріч !!!

була - Sharp Innova (Карабін в дереві)+UFO 3-7x20,
Zoraki mod 914-s,
С11, С31, 2100
залишилися спогади

 
4r2nerДата: Середа, 07:29:34 | Повідомленння # 17
FTer
Група: Каста Високоточників
Повідомлень: 375
Репутація: 4
Статус: Offline
замахається качати)) провірено))) переломку тре брати , але яку, тре спитати!!!!!!!!!!

BAM-и, QB-іки РСР, Crosman-и 1377 РСР, Балони, Schmeisser ПГШ790А, гарпун-и РПО-4
 
kill_kennyДата: Середа, 10:02:59 | Повідомленння # 18
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 400
Репутація: 4
Статус: Offline
Quote (4r2ner)
замахається качати)) провірено))) переломку тре брати , але яку, тре спитати!!!!!!!!!!

Я ж не замахався і Lort собі знову взяв Зосю - качає і задаволений.
Але в що наш друг попаде з неї на відстані 50 м через 100 пострілів...пружина підсяде, із-за віддачі буде нервуватися що попадає в листок А4 і то не кожного разу...
Як на мене - переломка має бути не бютжетною, або хоча б Гамо, Кросман...і До Вайрухів та Діан.
А компресійна - аби резервуара ставало і ствол був нормальний...ІМХО


Зроби крок вперед - життя зробить два назустріч !!!

була - Sharp Innova (Карабін в дереві)+UFO 3-7x20,
Zoraki mod 914-s,
С11, С31, 2100
залишилися спогади

 
4r2nerДата: Середа, 22:10:15 | Повідомленння # 19
FTer
Група: Каста Високоточників
Повідомлень: 375
Репутація: 4
Статус: Offline
Quote (kill_kenny)
Я ж не замахався і Lort собі знову взяв Зосю - качає і задаволений.

а нашо тоді продав?????
я вчора з своєї бамки бабахав, ну то по плату 65 вистрелів, а так реально 100-120 яя аж замахався взводити!!!, всьо імхо))))))


BAM-и, QB-іки РСР, Crosman-и 1377 РСР, Балони, Schmeisser ПГШ790А, гарпун-и РПО-4
 
baronДата: Четвер, 19:04:10 | Повідомленння # 20
Мазило)
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Quote (4r2ner)
а нашо тоді продав?????
...і справді чому продали???
Питання: а на Кросман 2100 приціл який потрібно і в яку він ціну?
 
Forum » GUNHOUSE » Допомога в виборі ! » BAM XS-B4 (відгуки та поради)
  • Сторінка 4 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:

Основне
Форма входу
Статистика сайту
Друзі
Статистика
Контент