Quote (Котигорошко)
В пошуках пневматичного пістолета потрапив на цей сайт..
Перше що насторожило, так це те що сайт на безкоштовному хостингу... але проглянувши скільки в нього вкладено багато сил та часу, що це вже було в принципі не так важливо. wink
Справа в тому, що коли спланував собі цей сайт, як місце де можуть поспілкуватися усі люди, які цікавляться активним відпочинком, люблять пневматику, відпочинок з нею, шашличок ще у березні 2008 року. В сайтах тоді ні бе-ні-ме , а так захотілося свій - так і вийшов цей сайтик, якому вже пішов 3 рік) А 2 місяці тому вирішив...а чому б не зробити інтернет-магазин?! А оскільки залишати сайт шкода - той поставив на безкоштовному хостінгу де був "Портал любителів пневматики"...може клієнтів буде менше, але і портал не пропаде)
Quote (Котигорошко)
Оплачував по передоплаті все.. це не страшно, так як і більшість і-нет магазинів зараз так працюють..
Просто якщо не на передоплаті - а забирати товар з магазину - дорожче б коштував...правда трохи дешевше ніж в фізичних магазинах в місті
На передоплаті справді працюють - майже усі інтернет-магазини. І справді нічого страшного немає, бо будь який магазин, в який люди вклали всій час та душу - вас не "кине", не втрачати йому своє ім"я через одне замовлення. Оскільки на форумі, як ось тут - ви завжди зможете про нього написати своє "ФЕ" Хіба якщо немає ні форуму ні негатичних відгуків...
Quote (Котигорошко)
Товар він відправлял зручною мені почтовою фірмою (яка єдина є в мому місті) це почтово-грузовий-кур’єр. Товар отримав вчора)
Да фірма в тебе там прікольна - ледве найшов...ну не я а кур"єр Але головне, що прийшло на наступний день, бо я й справді думав, що буде для 3 йти)
Quote (Котигорошко)
Отже буду закруглятись.. Хочу щераз просто подякувати йому за те що поміг мені при виборі моделі пістолету, та поміг з нормальною доставкою. Хороша він людина, яких мало буває)
Дуже, справді, дякую !!!
Знав би ти наскільки приємно таке читати
Мені теж сподобалося з тобою працювати !!!
Завжди б на каких клієнтів натрапляти))) таких які розуміють !!!
Quote (Котигорошко)
встиг вистріляти вже 2 балони)
З такими успіхами - скоро спишемся))))
Щасти тобі!
Якщо що - ти знаєш де мене знайти)))