[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
BAM Xs-b50
4r2nerДата: П`ятниця, 22:26:42 | Повідомленння # 106
FTer
Група: Каста Високоточників
Репутація: 4
Статус: Offline
я от шо думаю!!! один із способів вийняти ствол:
1. зажати коробку в тіски
2. обмотати ствол фольгою, папером,мілкою наждачкою, + балонний ключ
3. нагріти пром феном коробку зі стволом
4. крутити!!!

BAM-и, QB-іки РСР, Crosman-и 1377 РСР, Балони, Schmeisser ПГШ790А, гарпун-и РПО-4

4r2nerДата: П`ятниця, 22:35:07 | Повідомленння # 107
FTer
сьогодні я і Schumacher розібралися з кітом на бам, латунна шайба оказалась сідлом клапана!!!, вс естало ясно, коли покрутив в руках, ту шайбу, бо до цього я думав шо клапан ставиться в рідну втулку, хоча на диво в БАМі Schumacher-а він нормально ставав, і нетравив, в мене такий клапан просто провалився б в фаску, а наші БАМи відрізняються номерами всього на 340 чито 350 одиниць!!!

BAM-и, QB-іки РСР, Crosman-и 1377 РСР, Балони, Schmeisser ПГШ790А, гарпун-и РПО-4

SchumacherДата: П`ятниця, 18:59:48 | Повідомленння # 108
FTer
Репутація: 3
значить так.... поставивши рідну пружину БК.. і кітовський клапан + рідний ударник я так поняв що швидкість була сверхзвук КПхою.. бо під час вистрілу була віддача і ствол вело вверх досить сильно.. але недовго таке щпстя було... стріляв і пшик все повітря вилетіло через ствол....
розібравши побачив невеличку коцку на ті латунній шайбі і все більше гермитизації небуло прийшлося поставити рідні потроха =((( а так хотів 300+ корейцем що капець...

МР-654К, Hatsan mod.125 + Gamo 3-12x40 & Gamo 4x32
BSA R-10 + Tasco 6-24x50
РПП-2

4r2nerДата: Неділя, 20:44:52 | Повідомленння # 109
FTer
Дай мені то сідло з латуні, закажу з нержавійки токареві, нержа походу твердеша, а коцка від чого????

ати не пробував ставити кітовський клапан без латунного сідла БК, наскільки я памятаю в тебе така операція мала б получитись!!

4r2nerДата: Неділя, 22:30:26 | Повідомленння # 110
FTer
як зробити такий піджим??
Приліплювання: 2971210.jpg (62.1 Kb)

Пошук:

Основне
Форма входу
Статистика сайту
Друзі
Статистика
Контент