провівши такий глобальний АП, я, як і годиться дійшов висновку що спуск в крисці не дає в повній мірі реалізувати можливості закладені в даний девайс, та що там в повній мірі, навіть наполовину!!! А саме при натисканні на спусковий гачок, пістолет, через непомірні зусилля веде і, відповідно попасти в ціль = проблема!!
було перерито купа сторінок в інтернеті, пробувані схеми з проміжними шепталами, та накінець вирішив реалізувати щось типу цього!!
Як видно, на рідне шептало напаюється носик, що подовжує плече шептала, і носик впирається в спусковий гачок ближче до осі, шо призводить до абсолютно іншого розподілу плеч і відповідно зусиль!! Було випиляне нове шептало з подовженим плечем з оргскла :D , як прототип, на диво оргскло прожило десь біля 130 вистрілів, за цей час, воно показало себе стабільно, прилунило на землю десь біля 20 каропланів))) , а також відпрацювало,без зривів, а спуск став просто пісня!!!
І ось вирішив реалізувати таке шептало в залізі, для цього в Епіценрі, продають заготовки :D :D ))) ^_^
Ну і намахався я з заготовкою , сверлити важко , але можна!! Правда треба підточувати сверло кожну хвилину, потім в рух пішла болгарка, іскор був повний балкон!!!
Вот що получилось!!
Установка!! в УСМ!!!
Ну ось спуск тепер не порівняти зі штатним, ругулювань нема, хоча можна зробити, але на...й треба., раз відрегулював і щастя!!!!!
Додано (19.03.2011, 20:04:39)
---------------------------------------------
А спусковий гачок можна зробити з куска ПВХ труби, в мене получилось так!!!
http://www.spiralsol.com/airgunmod/1004.htm
_________________________________________________________________________________________
Додано (04.04.2011, 20:21:14)
---------------------------------------------
ось поставив піджим пружини!!
можу тепер регулювати швидкість від 170 до 270 ВАЖКИМ - о,67-о,68гр "предметом", типу JSB хеві/КП 10.5, а легкими виходить на 22-24 м/сек більше!!!
Але відстріл по біоцілях показує, що швидкості 220-230 важкими "вакцинами" повністю хватає на дистанціях до +_55+_м
Скоро відстріл КрисоБласта на плато!!