Crosman 1377
|
|
Ствол | Дата: Четвер, 00:56:25 | Повідомленння # 31 |
Мазило)
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
| Привіт. Дуже давно задивлявся на цей апарат, і хочеться і колеться, переробку в РСР напевно не зможу зробити, а мультикомпресійний пістолет викликає в мене сумніви. Хочу мати точний, порівнянно потужний пістолет, бо всі газобалонні які я вже попродав не тішили ні точністтю, а ні потужністтю, що порадите, вартує уваги цей апарат? Цікавлять ще такі питання: 1 на який час рекомендовано тримати закачаним крис 2 скільки качків потрібно приблизно на 150 м.с. 3 скільки часу займає привести його в бойову готовність 4 чи замахує качати при стрільбі на природі, коли багато стріляєш. Запитую бо вагаюсь чи брати його, чи китайську ВАМ-ку з відкидним прикладом, часто люблю постріляти з машини маю гвинтівку, але нею зовсім не зручно от і вибираю.
|
|
| |
х3m_Вob | Дата: Четвер, 01:05:31 | Повідомленння # 32 |
Пневманутий
Група: Адміністратори
| І Вам привіт!Раді бачити нових учасників нашого форуму. 1. бажано не тримати взагалі, тому що прокладки дуже швидко псуються. 2. максимальна кількість качків 20 заявлена виробником, приблизно 10-15 3. секунд 2-3 4. дуже замахує)))Це краще ніж ВАМ, рекомедую трохи підсуїтитись і на Харківських форумах пошукати вже готову РСР
|
|
| |
Ствол | Дата: Четвер, 20:08:53 | Повідомленння # 33 |
Мазило)
| Так насос РСР дуже дорогий, а десь чув,що можна від кисневого балона заправляти?
|
|
| |
х3m_Вob | Дата: Четвер, 20:44:04 | Повідомленння # 34 |
Пневманутий
Група: Адміністратори
| заправляють, але ж самі розумієте про безпеку такої заправки.
|
|
| |
Ствол | Дата: Понеділок, 18:41:18 | Повідомленння # 35 |
Мазило)
| Так все вирішив брати цей пістолет, тільки чекаю на гроші і будем брати
|
|
| |