Де можна постріляти...
|
|
kill_kenny | Дата: Вівторок, 14:01:18 | Повідомленння # 1 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 4
Статус: Offline
| Тут будемо писати на прохання werfa де мона постріляти і чим... Пишемо відгуки.
Зроби крок вперед - життя зробить два назустріч !!! була - Sharp Innova (Карабін в дереві)+UFO 3-7x20, Zoraki mod 914-s, С11, С31, 2100 залишилися спогади
|
|
| |
werf | Дата: Вівторок, 14:01:28 | Повідомленння # 2 |
Пневманутий
Група: Друзі
Репутація: 1
| Доречі, де у Франику можна постріляти, але не звичайний тир, а так щоб був вибір зброї, хоча б пневматичної ??
і палка раз на рік стріляє...
|
|
| |
kill_kenny | Дата: Вівторок, 14:01:38 | Повідомленння # 3 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 4
| недавно ходив в тир на Січових Стрільців...ніби десь метрів 9-10 має, але троха темний.... Сьогодні був на Тичини - це цікаво... десь має метрів 5.... дуже просто попасти в мішені...21 постріл 21 попадання
Зроби крок вперед - життя зробить два назустріч !!! була - Sharp Innova (Карабін в дереві)+UFO 3-7x20, Zoraki mod 914-s, С11, С31, 2100 залишилися спогади
|
|
| |
Малюк | Дата: Вівторок, 14:01:48 | Повідомленння # 4 |
Група: Видалені
| Нажаль в Нашому Франківську класних тирів немає.. В парку шевченка дорого, на Січових Стрільців- темно, на тичини немає вибору зброї, та є куди стріляти і світло, а головне для мене, що зручно (я низенька)... . Та як на мене, якщо маєш свою зброю, то дійсно, найкраще в лісі, можна і на природі відпочити і шашличок засмажити........., а також дешево, довго і з друзями.
|
|
| |
werf | Дата: Четвер, 15:36:37 | Повідомленння # 5 |
Пневманутий
Група: Друзі
Репутація: 1
| на итчини люблю бувати зір у мене поганий, але свічки погасити люблю
і палка раз на рік стріляє...
|
|