Головна » Новини сайту
« 1 2 ... 7 8 9 10 11 12 »
Спортивна пневмобалонна(пневматична) гвинтівка MP-572



              Новий напрямок у розвитку пневматичної  зброї: для пострілу використовується енергія повітря, стислого в спеціальному балоні до 200 атмосфер. Пневмобаллонная схема об"єднала у собі позитивні сторони як компресійної, так і газобалонної схем, а саме незалежність від температури навколишнього середовища й можливість стріляння без нагнітання повітря між пострілами. Конструкція нової зброї розроблена на базі серийної пневматичної гвинтівки,  MP-532. Спусковой механізм із регулюванням положення спускового гачка, ходу й усилия спуска. Система "тренувального спуска" дозволяє спортсменові відпрацьовувати техніку спуска без пострілу, не включаючи в роботу клапанний механізм , що продовжує термін служби зброї. Приклад регулюється по довжинні, висоті й куту положенням потилиці, забезпечуючи припасування гвинтівки под конкретного користувача. По висоті й куту нахилу регулюється такоже й щока прикладу.
Переглядів: 1593 | | Рейтинг: 5.0/10 | Коментарії (0)

Малогабаритна пневматична  гвинтівка МР-514ДО



           Компактна пружинно-поршнева багатозарядна пневматична гвинтівка. Модель відрізняють оригінальний дизайн, нетрадиційне компонування - розташування пружинно-поршневого механізму параллельно стовбуру. Взвод здійснюється переміщенням стовбура в вертикальной площини. Стрілянина може вестися як кулями типу "Диаболо", так і сталевими сферичними кулями. Модель укомплектована автоматичним запобіжником спускового механізму, що виключає випадковий постріл. Конструкція пристрою, що блокує механізм взведения, забезпечує безпеку в використанні й унеможливлює постріл при незафіксованому важелі стовбуру. Крім стандартному регулючому по горизонталі й по вертикалі диоптричному прицілові, є також можливість установки оптичного прицілу на планку Weaver. Материал ложі - пластик
Переглядів: 1455 | | Рейтинг: 4.6/9 | Коментарії (0)

Стрілялки 18.04.2010
(фото-звіт)


ТУТ
Переглядів: 908 | | Рейтинг: 5.0/8 | Коментарії (0)

11 способів поліпшити свої стрілецькі навики.
(Девід Петцель, OUTDOOR Life)


       Промах - завжди неприємність; у деяких мисливських таборах тобі можуть обкраяти низ сорочки, щоб показати своє негативне відношення до твоїх промахів. Але все не так вже страшно, і горю можна допомогти. Ефективність стріляння залежить, насамперед, від виконання деяких базових речей. Таким чином - або читай, про що йде мова далі, або... купуй прозапас декілька сорочок.

1.Вчися стріляти стоячи і з коліна.

        Людина, яка вчила мене майже всьому, що я зараз знаю по частині зброї, полюбляла говорити: «Вчися стріляти стоячи, як Чоловік». Дослідні «польові» стрілки ніколи не стріляють без підготовки, якщо є така можливість. Але вони можуть обійтися і без цього... В ході тренувань я спалював приблизно 80% патронів саме так, стоячи.
Багато досвіччених стрілків віддають перевагу положенню сидячи на противагу положенню стріляння з коліна. Але я виявив, що ця методика частенько завдає труднощів при стрілянині в підліску або в полі з високою травою. Перехід в стійку « з коліна» вирішує проблему.

2. Переконайся в справності рушниці.

        Щороку тисячі мисливців разочаровиваюся в неперевірених і недоглянутих гвинтівках- і «змотують вудки». Патрон не хоче подаватися з магазина, кришка магазина відстібається в самий невідповідний момент, запобіжник клацає неймовірно голосно, спусковий гачок не натискується, мотаж прицілу совається, сам приціл бовтається в кільцях, гвинти ложі вивернулися. Сумно... Якщо ти ... Читати далі »
Переглядів: 1226 | | Рейтинг: 5.0/11 | Коментарії (0)

Чекайте скоро!!!
Оновлення на сайті !!!

Я вирішив вдихнути в сайт 2 життя, хоча і ніхто не зголосився мені допомогти...
Планую поставити магазин і додати інші види зброї, амуніцію, сувеніри на військову тематику і т.д, як ви до цього ставитеся?
Прошу залишайте коментарі на форумі чи тут)).

Наперед вдячний))
Переглядів: 1569 | | Рейтинг: 5.0/14 | Коментарії (2)

Основне
Форма входу
Статистика сайту
Друзі
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Контент